Just Brands

Retail

Just Brands is het moederbedrijf achter de merken: PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard. Vanuit het hoofdkantoor in Lijnden ontwikkelen zij al vijfentwintig jaar unieke labels voor de Europese markt. Winkels en shop-in-shop omgevingen bij partners zijn voorzien van schaalbare oplossingen zoals intelligente digital signage en sensor gestuurde oplossingen die bijdragen aan de klantbeleving.  

just-brands

Challenge:

Proof of Play & future proof

Solution:

Data Signage platform voor meer interactie met de klant

Innovatieve vorm van digital signage

De tijd van traditionele digital signage is voorbij. Zeker in fashion waar het gaat om de klantbeleving en merkkracht.  Schermen worden ingezet om conversie en beleving naar een nieuw niveau te brengen. Met een ons smart sigange platform leggen we in de winkels van Just Brands de basis voor deze innovatieve vorm van digital signage.

Hoe zorg je voor een slimme investering, waarmee je meetbare resultaten boekt en in de toekomst  en klaar bent voor de toekomstige ontwikkelingen? Displays zijn al langere tijd onderdeel van het Just Brands concept. Maar door het gebruik van relatief oude schermen met USB-sticks, toonden veel schermen verouderde of zelfs geen content. Dat moest veranderen. Samen met Branding AV Solutions werd gezocht naar een manageable oplossing en een innovatief plan voor de toekomst.

Meer beleving en inzichten in klantgedrag

Door de signage van de winkels te laten draaien op een nieuw dataplatform, opent er een wereld aan mogelijkheden. Dit platform maakt het namelijk mogelijk om devices met elkaar te laten communiceren. Artificial Intelligence bepaalt automatisch welke data of content er wordt getoond op welk device. Bovendien kan de content reageren op allerlei triggers zoals een mobile APP, sensor of RFID, etc.

Op deze manier krijgt de klant een unieke beleving en krijgen we steeds meer inzicht in het klantgedrag. Zo kunnen we nog meer bouwen aan een premium klantervaring in de toekomst. Een extra voordeel voor Just Brands zit in de vele supportmogelijkheden, inclusief een dashboard met realtime monitoring van alle aangesloten schermen in Nederland en omringende landen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Scroll naar boven