Presenteer op elk scherm,

in elke ruimte,

vanaf elk device.

Moeiteloos scherm delen voor onmiddellijke impact. Geen kabels en geen gedoe.

Draadloze presentatieoplossingen die voor jou werken!

Van open ruimtes en huddle rooms tot klaslokalen en vergaderruimtes: het draadloos delen van inhoud is een krachtige manier om de productiviteit van vergader- en leerruimtes te verbeteren. Met onze oplossingen geef je je gebruikers de tools die ze nodig hebben om een ​​vergaderruimte binnen te lopen en hoogwaardige, kabelvrije videovergaderingen te houden vanaf hun laptop. Van kleine ruimtes tot vergaderruimtes: wireless presenteren is een geweldige oplossing voor elke ruimte die snelle, gemakkelijke, draadloze connectiviteit vereist.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven