Gecentraliseerd beheer

van tv-diensten

at your service

Ongeëvenaarde flexibiliteit in alle aspecten van de implementatie: apparatuur op de kamer, connectiviteit, servers, bedrijfsmodel en integratie.

Een platform dat alle componenten van jouw dienst samenbrengt

Met het gebruik van onze IP-technologie worden tv’s in de kamers onderdeel van een geïntegreerd hotelinformatiesysteem, wat een verbeterd entertainmentbeheer biedt voor een naadloze gastervaring. Interactieve displays en digitale signage worden onderdeel van een uitgebreid contentdistributiesysteem, dat streamingoplossingen en entertainment biedt om elke gast te informeren en te entertainen. Afhankelijk van het gebruikte systeem kunnen integraties met het PMS van het hotel gepersonaliseerde welkomstberichten, reserveringen voor restaurants en hotelfaciliteiten en zelfs afrekenen op het scherm mogelijk maken.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven