Betrouwbare en vertrouwde

end-to-end videowall

oplossingen voor impact

Visualiseer jouw presentatie op een hoogwaardige, ultrascherpe videowall met flinterdunne randen.

Videowall is ontworpen om verwachtingen te overtreffen

Een LCD-videowall kan een vrijwel naadloos canvas creëren om jouw inhoud te presenteren. Of je nu een afbeelding op volledig scherm nodig heeft of meerdere inhoudsbronnen wilt weergeven, deze oplossing is een kosteneffectieve en toch indrukwekkende manier om informatie te communiceren. Onze klanten in het onderwijs, het bedrijfsleven en de entertainmentsector gebruiken LCD-videowall’s als een krachtig instrument om het publiek te betrekken, informatie te delen en de waarde van hun diensten te promoten.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven