Ontmoetingsplek tussen

merk en consument.

Een goed doordacht design zorgt dat consumenten touchpoints elkaar versterken.

Wij passen retailontwerp en technologieconcepten naadloos toe in uw winkel.

Pop-ups bieden uw klanten iets unieks en anders dan hun gebruikelijke bezoek aan een winkel. Een attractief POS is hierbij een goed instrument. Met onze store designpartners kunnen wij helpen bij het creëren van een POS-ontwerp, inclusief de technische ontwikkeling van onze geïntegreerde oplossingen. Wij zorgen ervoor dat je merk, creatief concept en architectuur in perfecte harmonie blijven en ondersteuning geeft aan merken en retailers om een ​​verhaal te vertellen dat leidt tot aankoop van een product en/of de klantervaring te vergroten.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven