Beheer je hybride

werkplek

met gemak

Vergroot de tevredenheid en het welzijn van werknemers door verbeterde werkruimteopties

Vind en reserveer binnen enkele seconden het perfecte bureau

Het gebruik van bureau reservering software voor hybride werken biedt je nieuwe mogelijkheden en inzichten. Je kan de bezettingsgraad opvolgen van werkplekken voor je huurders en/of werknemers en biedt een overzicht van de bezettingsgraad van gebouwen, gebruik door huurders en nog veel meer. Met onze oplossingen weet je wie er op kantoor is, laat je collega’s aansluiten bij teamleden terwijl je je aan alle veiligheidsmaatregelen en gezondheidsvoorschriften houdt.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven