LED-walls die je

met krachtige beelden

en presentaties

Bied ‘wow’ ervaringen aan uw bezoekers in de lobby en multifunctionele boardrooms

Laat uw communicatie, scherminhoud opvallen door de beste beeldkwaliteit

Fine-pitch LED vindt zijn weg naar directiekamers en atriumruimtes, luxe winkels en grote conferentie- en collegezalen. Met opvallende, randloze beelden en de flexibele configuratie van LED-videowalls maken het tot een fantastisch technologie voor indrukwekkende displays. Van indoor videowalls met hoge resolutie tot outdoor oplossingen, wij bouwen jouw LED-videowall op basis van de beste componenten, pixelafstand en -grootte voor uw toepassing en kijkafstand.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven