Als je meer wil

weten over je klanten

Bereid je voor op de bezoekers door het aanbod te optimaliseren

Door bezoekersgegevens te analyseren, kun je vanuit een ander perspectief naar jouw winkel kijken

Voor winkelcentra en winkelketens kan het verzamelen en analyseren van bezoekersaantallen cruciale inzichten genereren om verkoop te stimuleren, de conversiepercentages verbeteren en resultaten van marketingcampagnes meetbaar te maken. Onze AI gestuurde people counters meten met de hoogste nauwkeurigheid waarbij de privacy gegarandeerd blijft en creëren actiegerichte stuurinformatie om aanbod of diensten steeds beter af te stemmen op jouw publiek.    

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven