Verbeter de gastervaring

en verhoog de efficiëntie

van het personeel

TV-oplossing die de gastervaring in luxe, middenklasse- of budgethotels verbetert.

Met cloud gebaseerde hotel-tv-streamingoplossingen kan de gast content streamen zoals thuis.

Tegenwoordig is hotel-tv zoveel meer dan alleen de installatie van tv’s in de kamers. Geavanceerde connectiviteit maakt een schat aan mogelijkheden mogelijk, waaronder screencasting vanaf de eigen apparaten van de gasten, kamer specifieke digitale signage, bestellen op de kamer en zelfs uitchecken op het scherm. Onze oplossingen voorzien in een contentdistributiesysteem voor het hele hotel dat gasten een hele reeks diensten met toegevoegde waarde kan bieden.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven