Inspirerende ruimtes die het

hybride werken

omarmd.

Goed doordachte vergaderzalen en meeting rooms zorgen dat medewerkers en technologie elkaar versterken.

Of u nu een laptop of uw mobiele apparaat gebruikt u kunt eenvoudig online vergaderingen bijwonen

Er komt best veel kijken bij het inrichten van vergaderruimte. Zo zijn bijvoorbeeld de akoestiek van de ruimte, de lichtinval en de plaatsing van de vc apparatuur iets om op te letten bij de inrichting van je meeting rooms. Maar ook de grootte van de ruimte, waar het scherm moet komen en welke devices je wil gebruiken speelt mee. Wij zorgen ervoor dat ruimtes in perfecte harmonie zijn en ondersteuning geeft aan medewerkers om optimaal en geïnspireerd te kunnen samenwerken.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven