Het beheer en reserveren

van vergaderruimtes

was nog nooit zo makkelijk

Het moderne kantoor en de werkomgeving op een efficiënte en productieve manier beheren.

Verhoog de efficiëntie: voorkom onnodige lege vergaderruimtes.

Beheer jouw vergaderruimtes effectief met ons assortiment ruimte- en bureauboekingssystemen. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op de moderne werkplek en geeft real-time informatie weer, en biedt gebruikers de mogelijkheid om vergaderingen rechtstreeks vanuit e-mailagenda’s, apps of via de touchscreens buiten elke kamer te plannen, annuleren en wijzigen. Onze ruimtereservering oplossingen zorgen voor minder coördinatie, meer samenwerking en analyseren de bezetting van vergaderzalen.

Alle cases

Vind hier onze klantcases. Benieuwd hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jou organisatie en klanten? Stel ons je vraag op of bekijk onze expertises.

Waarom kiezen voor Branding AV Solutions

Flexibel en resultaat

We zijn een kleiner bedrijf, waardoor we flexibeler zijn met toegewijde, gecertificeerde en deskundige mensen die zich richten op het behalen van het beste resultaat bij elk project.

Wij hebben ruime ervaring in de branche met bewezen resultaten.

Wij zijn directe dealer van de meest gerespecteerde namen in de branche en bieden voor elk project de juiste oplossing, van een eenvoudige vergaderruimte tot de volledige bekabeling en de inrichting van professionele congreszalen.

Scroll naar boven